Kijk ook eens op:

Wil Ik Berekenen

 

Alle informatie in een notendop
{loadposition zoeken_header}

Wilt u ook schrijven?

Wilikweten.nl is opweg naar de grootste informatie website van de Benelux. Bezoekers vinden hier interessante korte artikelen over diverse onderwerpen. U kunt hieraan meehelpen door uw kennis en expertise in korte artikelen op te schrijven. Ons concept is 'Alle informatie in een notendop' en over alle onderwerpen die daarbij aansluiten kunt u een artikel schrijven. Registeren is helemaal gratis en uw inkomsten worden bijgehouden en uitbetaald via Google Adsense. Daarnaast is Wilikweten.nl de best betaalde informatie-website doordat u alle inkomsten uit de reclame in uw artikel krijgt.

 

 

Wat verdient u?

Hoeveel u kunt verdienen is helemaal aan uzelf. De inkomsten komen doordat bezoekers klikken op een reclame banner in het artikel. Het aantal klikken en de hoogte hiervan is afhankelijk van de populariteit van het onderwerp, de kwaliteit van de tekst en hoeveel u het artikel promoot. Het meeste zult u verdienen door veel artikelen te schrijven. Daarnaast ontvangt u alleen bij Wilikweten.nl alle inkomsten uit deze banner. Wij hanteren geen maximum aantal artikelen, dus hoe meer artikelen u schrijft, hoe meer u zult verdienen.

 

 

Hoe doe ik mee?

Als u voor ons artikelen wilt schrijven, dan kunt u zich gratis te registeren. Om uitbetaald te worden heeft u tevens een gratis Google Adsense account nodig. Tijdens het registeren bij Wilikweten.nl vertellen wij precies hoe u zich bij Google Adsense registeerd. Google Adsense levert de reclame banner in uw artikelen en zorgt voor uw maandelijkse uitbetaling.

 

 

Hoe lever ik artikelen aan?

Zodra u bij ons bent geregisteerd, kunt u beginnen met het schrijven van artikelen. Door in te loggen op Wilikweten.nl kunt u een 'Artikel aanmelden'. U vindt hier een invulformulier om uw artikel aan te melden. Deze zijn aangevuld met een paar handige tips om uw artikel nog beter vindbaar op internet te maken. Na het invullen hoeft u enkel het formulier te verzenden, en zetten wij na controle uw artikel online.

 

Kwaliteit

Wij bieden korte betrouwbare teksten met hoge kwaliteit. Wij zijn daarom ook op zoek naar deelnemers die hun kennis willen delen. Onze artikelen zijn kort, krachtig en betrouwbaar. Om dat ook zo te houden hebben we een aantal richtlijnen die ons concept waarborgt. De belangrijkste zijn:

  • Minimaal 3 betrouwbare bronnen gebruiken
  • Uw teksten zijn geschreven in eigen woorden
  • Artikelen zijn minimaal 100 en maximaal 600 woorden kort (zodat het in een notendop past)